Boom en Bosch toont burgemeester Bosch groen

Op zondag 29 september heeft burgemeester Rombouts met de voorzitter van Boom & Bosch, Helmus Boons, een monumentale bomen fietstocht gemaakt. Vergezeld door zijn charmante vrouw en in gezelschap van B&B lid Wim van der Ven is de 2,5 uur durende fietstocht langs de waardevolle bomen van onze stad afgelegd.

Ondanks de stevige tegenwind zijn toch een aantal markante plaatsen in de stad aan gedaan, zoals de tuin van Mariënburg, het Heetmanplein, bastion Vught, de Stadswalzone met Casinotuin, het Prins Hendrikpark en via de Parade naar de museumtuin alwaar de afsluiting plaatsvond.

De burgemeester was erg onder de indruk van het werk van Boom en Bosch en wil graag een bijdrage leveren om de bijzondere bomen van onze stad nog beter onder de aandacht te brengen. Van de burgemeester mag de Markt wel wat groener. Zo zou hij graag weer een boom voor de HEMA terugzien en was hij erg onder de indruk van de ingepaste monumentale Catalpa in de tuin van basisschool De Kameleon. Door interventie van Boom en Bosch is het ontwerp voor deze nieuwe school aangepast en kon de waardevolle trompetboom blijven staan.